De in het leven meest persistente en dringende vraag is: wat doe je voor anderen? - Martin Luther King

12 jaar! 12 jaar reeds heb ik het voorrecht gehad om als schepen van sociale zaken de gemeente Evergem te mogen mee besturen. Na de gemeenteraadsverkiezingen van 2012 kwam daar, jammer genoeg, een einde aan.

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2018 groeide bij mij de idee om een nieuw politiek project op te richten.
Dat idee resulteerde in #STERK, een gemeenschappelijk project tussen socialisten en liberalen, aangevuld met een aantal onafhankelijken.
Dat dit project niet zomaar een losse, impulsieve politieke flodder is, bewijst het feit dat we een engagement aannemen voor minstens 12 jaar.
Uiteraard behouden zowel sp.a Evergem als Open VLD Evergem hun eigen specifieke identiteit en willen ze volledig evenwaardige partners zijn op alle vlakken.

Ikzelf heb het voorrecht om deze mooie lijst te mogen aanvoeren.

Om u een idee te geven waar #STERK om draait citeer ik graag uit onze beginselverklaring:

  • We willen ook de Evergemnaar die zijn gading niet vindt bij de traditionele partijen, of die zich liever niet verbindt aan een traditionele partij, een stem en een kans geven op onze lijst.

  • Dit is geen samenwerking tegen een andere partij. Dit is een samenwerking voor de andere partijen. Het is een positief project en geen project tegen een mogelijke partner, het is een werkelijke partnerschapsovereenkomst.

  • Het is daarenboven een project voor 12 jaar en het is de bedoeling dat we een gezamenlijke fractie gaan vormen in de gemeenteraad.

Voor meer info verwijs ik u graag naar de site van #STERK!, of neem gerust contact op.

Zeker niet te vergeten is de lijst voor de provincieraad. Op de 9de plaats staat onze kandidaat voor Evergem, Chantal De Baets.
Hopelijk kan ook zij op uw steun rekenen op 14 oktober.

 


 

 

Naar de Facebookpagina van Johan Naar de Twitter pagina van Johan Naar de website van #STERK